Totale zintuigelijke beleving

Net als geur hebben planten een sterke positieve invloed op de mens. Medewerkers ervaren een groene werkomgeving als bijzonder plezierig. Tevens zorgen planten voor een verbetering van de luchtkwaliteit. Dit alles zorgt voor een blijere en productievere medewerker.

Het concentratievermogen van medewerkers neemt met 15 tot 19% toe en de prestaties met wel 10%

Beplanting is mogelijk in iedere omgeving. Onze partner Ten Brinke Interieurbeplanting kan voor u een persoonlijk en innovatief ontwerp realiseren. Ten Brinke Interieurbeplanting levert en onderhoudt interieurbeplanting voor bedrijven. Met als ultiem doel: het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren. Ten Brinke Interieurbeplanting staat bekend om haar creativiteit en moderne insteek van projectbeplanting zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Planten in combinatie met de juiste geur zorgen voor een optimale leef-, werk- of winkelomgeving.

Planten zorgen voor balans in het binnenhuisklimaat.

onderzoeksresultaten planten op de werkplekMooie nieuwe energiezuinige kantoor- en winkelpanden zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat frisse buitenlucht moeilijk binnenkomt. Planten reinigen en verfrissen de lucht op een natuurlijke manier, waardoor de werk- en winkelomgeving beter en energieker aanvoelt. Onderzoek toont tevens aan dat hierdoor de tevredenheid en het concentratievermogen van medewerkers met 15 tot 19% toeneemt en de prestaties met 10% stijgen.

Creatief met een moderne insteek

Planten zijn er in allerlei soorten en maten. Projecten zoals een planten- of moswand of een LivePicture zijn mogelijkheden om veel groen in een omgeving aan te brengen, zonder dat dit ruimte kost. Een groene plantenwand is een fraaie en natuurlijke wand met verfrissend groen. Een groene wand maakt de bedrijfsomgeving aantrekkelijker voor klanten en werknemers, het verlaagt de geluidsoverlast, het zorgt voor een goede luchtvochtigheid en een gezonde en schone lucht. U heeft zelf geen omkijken naar uw planten want door middel van een totaaloplossing zorgt Ten Brinke Interieurbeplanting voor zowel de installatie als het onderhoud van uw groen.