Het stervensproces

Yvonne van Dijk, locatie manager van het Stoofhuis (Dagelijks-Leven) aan het woord:

Palliatieve geurondersteunings set
De palliatieve geurondersteuning set geeft berusting tijdens de laatste dagen/ weken van de stervende

Ondersteuning bieden in de laatste fase van het leven is een waardevolle taak want iedereen krijgt te maken met afscheid nemen van het leven. Bij  Het Stoofhuis – Dagelijks leven .nl maken we ook het einde van het leven mee.

Het is fijn om een waakmand te kunnen overhandigen met producten die de dierbaren kunnen gebruiken tijdens het waken. Hierin zit ook de palliatieve geurondersteuning set van Sense to Connect. Dit is een kleine geurmachine met de geur Memory Lane. De machine heeft drie standen en is makkelijk in te stellen, ook voor de dierbaren. Er worden standaard twee geurflacons bij geleverd.

 

De reacties van de dierbaren en de zorg collega's

Laatst konden we voor het eerst de waakmand met de palliatieve geurondersteuning set aanbieden.

De reacties waren fijn. De dochter van mevrouw gaf aan dat ze het erg fijn vond. De geur gaf hun veel rust en gaf de sfeer in de kamer een prettige ondersteuning. Ook vonden ze de geur heerlijk, niet te overdadig maar prettig aanwezig.

Niet alle collega’s waren op de hoogte van de geur bij mevrouw op haar kamer. Ook zij vonden de ruimte prettig en de geur aangenaam.

Ik vind het zelf  fijn om de waakmand te kunnen aanbieden met deze geurondersteuning erin. Je kunt net even wat meer doen voor de dierbaren. Echt een aanrader!

De geur Memory Lane geeft berusting tijdens het stervensproces 

Geurset Memory Lane

Sense to Connect heeft een geur gemaakt, speciaal voor de ondersteuning tijdens de laatste dagen en weken, Memory Lane.
De geur geeft rust en berusting. De geur is grotendeels gebaseerd op donker hout, zoals amber. Deze warme geurtinten worden in veel culturen gebruikt tijdens het stervensproces van een dierbare. Deze set past mooi in elke waakmand en kan makkelijk verkregen worden via welkom@sensetoconnect.nl .